Levende Romeinse geschiedenisgroep CORBVLO neemt u graag mee terug in de tijd, de arena in, naar zij die streden om leven en dood. Deze namiddag in de arena van uw evenement, treedt voor u op de Familia Gladiatoria Corbvlonis.

Niets wat zo tot de verbeelding spreekt als de Romeinse gladiator. Zijn wereld was die van de arena: een leven van trainen eindigend in een gewelddadige dood. Corbvlo brengt de fascinatie van de moderne mens met deze illustere figuren tot leven. Niet alleen de gladiator zelf maar ook de wereld om hen heen wordt door ons geïllustreerd. Van gladiator tot eigenaar, van trainer tot dokter, je komt ze allen in levende lijve tegen.

Levende Romeinse geschiedenis groep Corbvlo presenteert met het volledige dagprogramma ‘Gladiator!’ alle facetten achter het leven van deze antieke helden die in de arena’s door heel het Romeinse rijk begeerd werden. We kunnen samen met u een heel programma samenstellen met zowel educatieve als interactieve onderdelen. Voor ieder wat wils! Kijkt u voor meer informatie over wat we te bieden hebben bij aanbod of neem gerust contact met ons op.